Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ;


Κατεπείγον ΑΠΟ
Εμμανουήλ Μπικογιαννακη Ιερέα κάτοικο Γαύδου
Προς
Τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης
Κ. Αθανάσιο Καρούτζο
Πλατεία Κουντουριώτη
Ηράκλειο Κρήτης
71202


Σας αναφέρω ότι από 24-2-2012 ο Δήμος της Γαύδου έχει κλείσει εντελώς.Συνέπεια αυτού είναι να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί κάποιος πολίτης έστω για μια θεώρηση, για ένα πιστοποιητικό ή για ένα απλό χαρτί. Υπεύθυνος για την κατάντια αυτού του άμοιρου Δήμου είναι ο Δήμαρχος κος Ευστράτιος Λαμπάκης ο οποίος απουσιάζει από τα καθήκοντα του πάνω από μήνα. Για το ίδιο θέμα έχουν γίνει καταγγελίες και από άλλους πολίτες στον Αστυνομικό Σταθμό Γαύδου για τις οποίες μπορεί να διερωτηθεί ο Αστυνομικός για την επιβεβαίωση τους.
Ρωτάω λοιπόν: Γιατί υπάρχει αυτή η ανέχεια στα συνεχές καταγγελλόμενα για τον Δήμαρχο Γαύδου και δεν τίθεται σε αργία αφού δεν είναι άξιος να κάθετε στην καρέκλα του Δημάρχου και δεν μπορεί να διοικεί τον μικρότερο Καλλικρατικό Δήμο στην Ελλάδα;
Περιμένω άμεσα απάντηση σας η οποία θα δοθεί στα ΜΜΕ αύριο το πρωί ως κατεπείγουσα.
Γαύδος 15-03-2012 
Μετά τα τιμής
Εμμανουήλ Μπικογιαννάκης
Ιερέας Γαύδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: