Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για μεγέθυνση......
Από αριστερά  στο ακρωτήρι της Γραμβούσας (c BYSO), η ήμερη Γραμβούσα (CARABYSE) Άγιος Γεώργιος (S. ZORZI), Κακή Σκάλα (CACHISCALA), ο Μεσογειανός κάμπος (MESSOGIA VALE)
Τράχηλας (TRACHILA), Kάστρο Κίσαμος (CL. CHISSAMO), ποταμός Καμαριανός (CAMARA), ο ποταμός στον Κάμπο της Κισάμου (SPIAGGIA), ο Κακοπέρατος (CACCOPERATO), ο ποταμός στα Νοπήγεια (NOPIA F), το ακρωτήρι της Σπάθας (C. SPADA) και το εκκλησάκι Πέτρου Παύλου (S. PAVLUS) και δεξιά του ακρωτηρίου Σπάθα, οι Μένιες (S. ΖORZI MENIES), τα Ροδοπού (RODOPOU) και το Κολυμπάρι (GONIES)

Δεν υπάρχουν σχόλια: