Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Α.
Η Πρωτοβουλία Κατοίκων πρώην Δήμου Σούδας είναι ανοικτή σε όλους όσους κατοικούν στις περιοχές της Σούδας, των Τσικαλαριών και των Απτέρων.
Στόχος μας είναι η αλληλεγγύη και η αντίσταση ενάντια σε οτιδήποτε προσβάλλει την αξιοπρέπειά μας, υποβαθμίζει το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Σας περιμένουμε στην ανοικτή Συνέλευση την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 7μμ, στο Ενοριακό Κέντρο Αγίου Νικολάου!
Θέμα : Αύξηση τιμολογίου νερού Αύξηση Δημοτικών τελών



Β.
Απέναντι στην οικονομική εξαθλίωση του μνημονίου, εμείς καλούμε τον κόσμο να αρνηθεί την πληρωμή εξοντωτικών φόρων και επιβαρύνσεων.
Απέναντι στην αυξανόμενη καταστολή και αυταρχικότητα, εμείς αιτούμαστε περισσότερη δημοκρατία και δικαιότερη αντιμετώπιση των πολιτών από τους κυβερνώντες.
Απέναντι στον ρατσισμό και στην αποξένωση των ανθρώπων, εμείς αντιπαρατάσσουμε δομές αλληλεγγύης, όπως η Κοινωνική Κουζίνα, το Δίκτυο Ανταλλαγών και τις Συνελεύσεις των Γειτονιών.
Η Κίνηση Πολιτών Χανίων Ενάντια στα Χαράτσια, καλεί συλλογικότητες και πολίτες σε Συνέλευση την Παρασκευή 30-03-12, στις 08:00 μ.μ., στην μικρή αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων.
Αντικείμενο της συνέλευσης η συζήτηση των τελευταίων εξελίξεων για το χαράτσι της ΔΕΗ, και η εξεύρεση τρόπων αντίδρασης  απέναντι σε αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: