Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ – ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΗΣ


Γράφει ο Γιάννης Ανουσάκης
κ.κ. Παπαδήμο, Βενιζέλε, Διαμαντοπουλου
Οι τράπεζες και οι τραπεζοϋπάλληλοι δεν φέρονται στους πελάτες τους, με την ευγένεια την ανεκτικότητα την κατανόηση και την συνεννόηση που φέρονται σε εσάς.
Η συμπεριφορά τους, εξ ιδίας γνώμης του γράφοντος, είναι χειρότερη από επαγγελματία εκτελεστή. Το στυγνή είναι ΣΤΕΓΝΟ για την περιγράψει. Το αισθάνεστε;
Εδώ δεν θα κάμουμε εξαιρέσεις και υποδιαιρέσεις, όχι όλοι δήθεν, υπάρχουν και εξαιρέσεις κλπ. Μιλάμε για συμπεριφορά σε οφειλέτες με καθυστερήσεις.
Τους πελάτες που φόρτωσαν, για να λάβουν τα μπόνους τους, και δήθεν για να προκόψει η ΑΝΑΠΤΥΞΗ !, παράνομα, με ποσά που δεν τα βάζει ο νους του ανθρώπου, αφότου κρεμάσει η ΑΝΑΠΤΥΞΗ επιλέγουν να τους κρεμάσουν και αυτούς.
Καταλαβαίνετε, ότι δεν έχει αυτοκτονήσει κανένας τραπεζίτης η τραπεζοϋπάλληλος, αλλά μόνο μικροέμποροι και άλλοι δανειολήπτες, που οι τράπεζες ήξεραν από πριν ότι ποτέ δεν θα μπορούσαν να τα ξεπληρώσουν. Αυτό, ο δόλος, είναι το παράνομο.
Οι τραπεζίτες και οι τραπεζοϋπάλληλοι, δεν στόχευσαν ποτέ την απογείωση της οικονομίας. Την πτώχευση της χώρας και την αυτοκτονία των δανειοληπτών πέτυχαν. 
Είναι δική σας ΕΥΘΥΝΗ, αρμοδιότητά σας κ.κ. και της κ. Διαμαντοπούλου, να επιβάλλετε στις τράπεζες, ειδικές υπηρεσίες αποτροπής και διακοπή των αυτοκτονιών.
Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περισσότερα από 20 άτομα αυτοκτόνησαν στην Κρήτη.
Κρεμάστηκε έμπορος στην Ιεράπετρα
11.03.2012 
Ακόμη μία αυτοκτονία εμπόρου που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.
Απαγχονισμένος βρέθηκε απόψε στην επιχείρησή του ο 52χρονος έμπορος αγροτικών προϊόντων και κυρίως πρώιμων κηπευτικών. Η σύζυγός του ανησύχησε αφού ο επιχειρηματίας δεν απαντούσε στα επανειλημμένα τηλεφωνήματά της κι έτσι μαζί με άλλα συγγενικά πρόσωπα τον αναζήτησε και τελικά τον βρήκε νεκρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος αυτόχειρας δραστηριοποιούνταν από το 1984 στην Ιεράπετρα και είχε αναπτύξει μια μεγάλη επιχείρηση που φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για σημείωμα εκ μέρους του αυτόχειρα. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων τον τελευταίο χρόνο έχουν πολλαπλασιαστεί. Newsit.gr
Μην κάνετε πως δεν ακούτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: