Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ!!!


Ακόμα και την βίαιη προσαγωγή του κ. Μανώλη Κοντοπυράκη, σκέφτονται να ζητήσουν τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνούν την υπόθεση με τα «παραποιημένα στοιχεία του ελλείμματος» καθώς ο γενικός γραμματέας της Στατιστικής Υπηρεσίας επί των ημερών του Κώστα Καραμανλή αρνείται να καταθέσει.
Ο κ. Κοντοπυράκης, ο οποίος αναμενόταν να παρουσιαστεί σήμερα στην Βουλή, απέστειλε προς την επιτροπή υπόμνημα μισής σελίδας το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι: "Δεν μπορώ να έρθω στην επιτροπή σας γιατί δεν έχω καμία σχέση εγώ έφυγα από την υπηρεσία στις 20/10/2009 ενώ τα συγκεκριμένα στοιχεία άρχισαν να καταφθάνουν στην ΕΛΣΤΑΤ τον Μάρτιο του 2010 και η επεξεργασία τους ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2010!".
Δείτε εδώ ένα παλιό άρθρο με το το βίντεο απο τους Νέους Φακέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: