Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΕΙ Ο ΣΕΔΗΚ


"Ο Σύνδεσμος ελαιοκομικών δήμων Κρήτης διαλύεται, αν τα δυο τρίτα 2/3 των δημοτικών ή κοινοτικών συμβουλίων των Δήμων και των Κοινοτήτων που μετέχουν στο Σύνδεσμο, αποφασίσουν τη λύση, επειδή διαπιστώνεται αδυναμία για την εκπλήρωση του σκοπού του."
Αυτό και αν είναι είδηση! Πάει ο ΣΕΔΗΚ, πάει άλλος ένας φορέας επειδή δεν εκπλήρωσε -λένε- τους στόχους του!

Η πρόταση ήλθε και στον δήμο μας, ...που ευχάριστα θα έλεγα, ψήφισε υπέρ της διάλυσης του συνδέσμου κατα πλειοψηφία. Ο κ. Κουκουράκης είχε μόνο αμφιβολίες για την διάλυση του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήταν ενημερωμένοι και σύμφωνοι!!!
Περιέργεια βέβαια έχω να δω τι κάνανε οι άλλοι δήμοι της Κρήτης, αν και καταλαβαίνω το γιατί.....αυτό το Δημοσίου Δικαίου ήταν που έφαγε τον φορέα!!!
Βέβαια περιμένω να δω πως θα τον κάνουν ιδιωτικού δικαίου.....χωρίς περιουσία και έσοδα!

2 σχόλια:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Συγνώμη, αλλά έχασε η Βενετιά το βελόνι της!

Ανώνυμος είπε...

Και το κώλο να τους πιάσεις δε θα αντιδράσουνε ...