Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΑΛΟΣ-ΔΗΜΟΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Τελικά βγήκε "ζουμί" από την χθεσινή σύσκεψη των πρακτόρων με τον Δήμο, σχετικά με το εισιτήριο  του Μπάλου! Θα παραμείνει ως έχει -1 ευρώ το άτομο- αρκεί βέβαια να είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα, πράγμα που δεν ήταν ως και σήμερα, μιας και τα 108.000 ε που εισπράχτηκαν κατά την περυσινή χρονιά ...περιμένουν την αξιοποίηση τους.
Ο Δήμος βέβαια πιάστηκε αδιάβαστος μιας και νόμισε ότι οι πράκτορες δεν θα είχαν αντίρρηση στην συνέχιση της είσπραξης, όμως φάνηκε ότι είχαν κάνει τις ενέργειες τους....μιας και έχουν προσφύγει στο συμβούλιο επικρατείας για το εισιτήριο....πράγμα που ενόχλησε τον δήμο. Πάντως στο τέλος υπήρξε αμοιβαία κατανόηση, και αν υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του δήμου για την καθαριότητα, τις τουαλέτες, την καντίνα, οι πράκτορες θα αποσύρουν την προσφυγή! 
Είναι καιρός πλέον να καταλάβουν όλοι ότι ο Μπάλος ανήκει στον δήμο... ιδιαίτερα οι πρόσκαιροι εκμεταλλευτές !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: