Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Διάβασα στην διαύγεια του δήμου μας σχετικά με την κατάργηση του Σχολικού Συμβούλου στην Κίσαμο και έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
Ακριβώς η εισήγηση του αντιδημάρχου  κ. Μουντάκη Μιχαήλ είναι η παρακάτω:

Θέλω να σας γνωρίσω ότι με προφορική εντολή του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπαίδευσης καταργήθηκε το γραφείο Σχολικού Συμβούλου στη Κίσαμο.
Προτείνω λοιπόν να εκδώσουμε ένα ψήφισμα σαν δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση απέναντι σ αυτή τη κατάργηση.
Η πρόταση που έχω εγω είναι: Σαν Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου πρέπει να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας για την κατάργηση του γραφείου Σχολικού Συμβούλου στη Κίσαμο. Με την απόφασή μας πρέπει να ζητάμε την ανάκληση της απόφασης κατάργησης του γραφείου και να την στείλουμε στον Περιφερειακό  Διευθυντή Εκπαίδευσης, στην Υπουργό Παιδείας, στο Δ/ντή Εκπαίδευσης Ν.Χανίων, στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Χανίων και στους Βουλευτές του Νομού.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλώς το γραφείο έκλεισε κατόπιν προφορικής εντολής....προς τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι υπάκουσαν ευχαρίστως!!!
Μήπως τελικά πρέπει να βγούμε όλοι στον δρόμο και να αρχίσουμε να δίνουμε προφορικές εντολές να ανοίξουν όλα τα γραφεία που έκλεισαν τον τελευταίο χρόνο; ΟΤΕ-ΔΕΗ-Σχολικός σύμβουλος, γιατί με γραπτές διαμαρτυρίες δεν βλέπω να γίνεται τίποτα..εντελώς τίποτα!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε που ζεις!!!!!!!
Από τον χαμένο σε προηγούμενες δεκαετίες περίμενες τίποτα καλύτερο...ρώτα και εμάς στο Ιναχώριο πόσα έργα γίνονται και πως προωθούνατι οι υποθέσεις των Δημοτών της Δημοτικής Ενότητας Ιναχωρίου...άστα άλλη κουβέντα.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

στην διάθεση σας η σελίδα...αν έχετε κάτι να πείτε