Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ....

...... απαντούν, στην παλιά ερώτηση τι λείπει από το Καστέλλι;


Ονειρεύονται λοιπόν, να μονοδρομηθούν εκείνοι οι δρόμοι που ακούστηκε πως θα μονοδρομηθούν και δεν μονοδρομήθηκαν και είναι επικίνδυνοι! 
Ένας κλειστός χώρος μιας σχετικής χωρητικότητας για εκδηλώσεις. Ίσως μια από τις τόσες δημόσιες αποθήκες εδώ και εκεί!!! και για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις κάπου κάποιες έστω και τσιμεντένιες κερκίδες. Αλλά και η αναβάθμιση του Θεοχαράκειου θα βοηθούσε να ξεφύγομε από την πλαστική καρέκλα. 
Πεζοδρόμια, πεζοδρόμια που οριοθετούν το δρόμο ομορφαίνουν και ασφαλίζουν!
Μια διαπραγμάτευση για τα χάλαρα που ασχημαίνουν και είναι επικίνδυνα σε κεντρικά σημεία!
Και φυσικά οι λακκούβες, οι λακκούβες στους δρόμους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: