Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....


Τον μισό τίτλο έστω και άτυπα τον πήρε ο Κισαμικός στην Α’ ΕΠΣΧ, παρότι απομένει μία αγωνιστική για τη λήξη του πρώτου γύρου. Ο σύλλογος του Καστελίου πέρασε με νίκη 2-0 από τους Αγ. Αποστόλους απέναντι στον ΔΑΑΟΧ και έκανε το 8 στα 8 στην τελική φάση. Μάλιστα μετά την νίκη αυτή ακούστηκε και το μεγάλο μπαμ που ετοιμάζει η ομάδα της πόλης μας για την δύσκολη συνέχεια με την απόκτηση του Κώστα Σταυρακάκη  παλαιού παίκτη του ΟΦΗ.
Ο πρώην αρχηγός του ΟΦΗ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 26 Οκτωβρίου 2010 και από τότε δεν επέστρεψε ξανά στην δράση.
 Αντίθετα η Θύελλα Κ δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 3-0 στο Καστέλλι απο τον Πανακρωτηριακό.
Για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ο Πλάτανος γνώρισε και αυτός βαριά ήττα απο τον Χάλη με 5-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: