Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Γράφει ο Π. Καπαρουδάκης
ΑΡΘΡΟ 120
ΤΜΗΜΑ Δ’ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
…2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Φίλες και φίλοι,
Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Κυβέρνηση είναι προϊόν μη δημοκρατικών διαδικασιών με σκοπούς που δεν συνάδουν προς τις επιταγές του Συντάγματος. Ο λαός ποτέ δεν την νομιμοποίησε, συνεπώς οι πράξεις της είναι εκ προοιμίου παράνομες. Εξάλλου, οι κυβερνώντες έχουν καταλύσει τα περισσότερα άρθρα του Συντάγματος της Ελλάδος και έχουν ψηφίσει αντισυνταγματικούς Νόμους.
Η αφοσίωση στην Δημοκρατία ως επιταγή του Συντάγματος απαιτεί από όλους τους Έλληνες να απονομιμοποιήσουν την ούτως ή άλλως κατ’ ουσίαν παράνομη Κυβέρνηση, άλλως θεωρείται ότι συναινούν στην κατάλυση της Δημοκρατίας .
Η αφοσίωση στην Πατρίδα ως επιταγή του Συντάγματος απαιτεί από όλους τους Έλληνες να αντιδράσουν με κάθε μέσον στην εθνική μειοδοσία που συντελείται με σκοπό την πλήρη ισοπέδωση της χώρας μας προς όφελος αλλότριων συμφερόντων.
Εάν επιθυμούμε να είμαστε νόμιμοι στις κάθε μορφής συμπεριφορές μας οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να προασπίσουμε το Σύνταγμα και να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον ενός πολιτικού, εθνικού και οικονομικού εγκλήματος πρωτοφανούς και τεραστίου μεγέθους που, εάν δεν το εμποδίσουμε, θα σηματοδοτήσει την ολοσχερή εξαφάνιση των Ελλήνων και της Χώρας μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: