Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ


Με εξώδικο στη ΔΕΗ συνεχίζει τη δράση της η ομάδα του περιπτέρου Χανίων "Δεν πληρώνω τα χαράτσια - ανυπακοή στα σχέδια εξόντωσής μας" προειδοποιώντας την Επιχείρηση για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος σε περίπτωση που προχωρήσει σε διακοπές ρεύματος προκαλώντας ζημιά σε περιουσιακά στοιχεία των πολιτών. 
«Όσοι από τους συμπολίτες μας έχουν πληρώσει μόνο την κατανάλωση του ρεύματος και όχι το χαράτσι, μπορούν να προσκομίσουν αντίγραφο του λογαριασμού και του αποδεικτικού κατάθεσης, για πληρωμή που έχει γίνει είτε μέσω τραπεζικού A.T.M., είτε μέσω του ταμία της τράπεζας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση ενώ τονίζεται ότι «αυτά τα αντίγραφα θα κατατεθούν μαζικά στη ΔΕΗ, μαζί με εξώδικο διαμαρτυρία και το Δημοτικό Συμβούλιο έχει δεσμευθεί να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία".
Η ομάδα γνωστοποιεί πως τα σημεία συγκέντρωσης των λογαριασμών είναι τα εξής: 
• «Κοινωνική Κουζίνα» Τσουδερών 46, από 8 έως 10 μ.μ.
• Βιβλιοπωλείο «Διάγραμμα», Περίδου 9
• Αρτοποιείο Πλακόπουλος Ιωάννης, έναντι γραφείων ΔΕΗ
• Περίπτερο Νεμπαυλάκη, πλατεία Αγοράς
• Κεντρικό περίπτερο, πλατεία Κουνουπιδιανών
• Πρατήριο «ΟΛΑ», Οδός Αριστοτέλους - Κουνουπιδιανά
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στους εξής αριθμούς: 6972287093 - 6986195310.

Δεν υπάρχουν σχόλια: