Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

Ένας πολύ κακός Κισαμικός δυσκολεύτηκε αφάνταστα για να φτάσει στην νίκη απέναντι στην νεανική ομάδα του Άρη Σούδας. Το τελικό 2-0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, που σε όλο το 90λεπτο η ομάδα μας δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία. Τα γκολ της ομάδος μας σημείωσαν οι Ανιάγκμπε και Βασαδάκης!
Στο Κισαμίτικο ντέρμπι της αγωνιστικής τα Ροδοπού νίκησαν με 3-2 την Θύελλα Κ., με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κισαμίτη διαιτητή Ντοκάκης. Πολλά παράπονα από την Θύελλα που έχανε με 3-0 και παρ΄ολίγο να γυρίσει το παιχνίδι, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από νωρίς.

Στον Πλάτανο ο Ποσειδώνας προηγήθηκε 0-1 στο 25’ με τον Ντακάκη, αλλά ο Τόμα με 2 γκολ έφερε την ανατροπή στο σκορ (47’, 52’). Το βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους χάρισε με το γκολ του ο Σκορδυλάκης στο 65’.
Οι γηπεδούχοι, συνεχίζουν με προπονητή τον Βασίλη Λυχνάκη, έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: