Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Προχωρήστε, μην σταματάτε», είπε ο σκληροτράχηλος πρωθυπουργός μας, Λουκάς Παπαδήμος στον υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Ι. Μανιάτη ο οποίος πήγε στο Μαξίμου για να ενημερώσει για τα ενεργειακά θέματα. Η συζήτηση διήρκησε 90 λεπτά και μετείχε σ΄ αυτήν και ο επικεφαλής του Μεγάρου Μαξίμου κ. Γκίκας Χαρδούβαλης και συζητήθηκαν τα πάντα. Από τις εταιρίες που έδειξαν ενδιαφέρον για σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο και στην Κρήτη έως και τους υπολογισμούς για το πόσα βαρέλια πετρελαίου μπορούμε να έχουμε σε διάστημα μίας 20ετίας.
Είδες βρε Παπατζή πως κυβερνάνε οι πραγματικοί αλλά και διορισμένοι; Απλές και σταράτες κουβέντες......ένας είναι ο πρωθυπουργός ο Λουκάς, ο τρομερός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: