Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΜΙ......

Απαράδεκτο χαρακτήρισε ο πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας το γεγονός ότι οι ιταλοί παίρνουν ελληνικό λαδί και το εξάγουν σε άλλες χώρες ως ιταλικό, όπως αποκάλυψε με έρευνα της η ιταλική αστυνομία.
Άλλα είναι τ' απαράδεκτα κύριε πρόεδρε..άλλα, και ένα από αυτά το κόμμα που σας ανέδειξε, η παρατεταμένη σιωπή σας, η αδιαφορία για την φτώχεια, οι αυτοκτονίες, τα χαράτσια, η εξαθλίωση, οι απειλές!!
Απαράδεκτοι όλοι σας ....που προσπαθείτε να μας πείτε ότι ενδιαφέρεστε για μας, για τα προϊόντα μας.....βρε ούστ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: