Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

Τόπο φαίνεται ότι έπιασαν οι πιέσεις για την διατήρηση του Τελωνείου στο Τυμπάκι αφού η ανταπόκριση του Υφυπουργού Οικονομικών (Παντελής Οικονόμου) στο αίτημα που έχει τεθεί τόσο από τη Δημοτική Αρχή όσο και από βουλευτές του Νομού ήταν θετική. 
Αυτά από Ηράκλειο μεριά που οι βουλευτές δεν είναι μόνο για επερωτήσεις, αλλά και ο δήμος δεν τα μαθαίνει τα νέα από την εφημερίδα, γιατί εμείς εδώ στα Χανιά ενώ κλείνουν 3 Τελωνεία..ετοιμάζουμε την επερώτηση ακόμα!! Χρόνια πίσω και αυτό ξέρετε που οφείλετε......

Δεν υπάρχουν σχόλια: