Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

INKA KAI ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


Το ΙΝΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, γίνεται αποδέκτης αρκετών παραπόνων σχετικά με τους στημένους αγώνες του στοιχήματος, που αλλοίωσαν παράνομα την φυσιολογική πρόβλεψη αποτελεσμάτων.
Στα πλαίσια 40χρονης δράσης μας, στην προστασία των πολιτών καταναλωτών καλούμε:
Όλους τους παίχτες του στοιχήματος να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΙΝΚΑ Γ’ Σεπτεμβρίου 13, 5ος όροφος και στα τηλέφωνα 210 3632443, για συγκέντρωση όλων των αιτήσεων και εξουσιοδοτήσεων και κατάθεση συλλογικής αγωγής, εναντίον αυτών που έστησαν τα παιχνίδια και που (με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή αποβλήθηκαν από τα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ).
Κάποιοι, παίχτες, επειδή στήθηκαν τα παιχνίδια και αλλοιώθηκε το φυσιολογικό αποτέλεσμα, αδικήθηκαν, αφού η πρόβλεψή τους αλλιώς θα είχε επικυρωθεί, με την ανάλογη απόδοση κέρδους από το στοίχημα.
Αυτούς θέλουμε να τους ικανοποιήσουμε, με την αγωγή εναντίον των δικαστικά αποβληθέντων, αποβολή που αποδεικνύει την παρέμβαση και παράνομη αλλοίωση των φυσιολογικών αποτελεσμάτων, βάση στην οποία καλόπιστα στηρίχτηκαν οι παίχτες. Η προστασία των πολιτών καταναλωτών είναι υποχρέωση όλων πολιτείας, και φορέων που υπηρετούν τα συμφέροντα τους.
Η όλη υπόθεση αυτή πρέπει επί τέλους να δικαιώσει αυτούς που πίστευαν και συνεχίζουν να πιστεύουν στην αγνότητα των (ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ) ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: