Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισσάμου, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά όπως η επιβολή αναδρομικών τελών από το έτος 2006 και προστίμων από το Δήμο Κισσάμου, εις βάρος των επιχειρήσεων εστίασης που αναφέρονται στο άρθρο 20 του Νόμου 2539/1997 και το Νόμο 1080/1980, καλεί τα μέλη του που διατηρούν τέτοιες επιχειρήσεις να εισπράττουν από εδώ και στο εξής από τους πελάτες τους 0,5% επί των πωλούμενων σε αυτούς ειδών και να τα αποδίδουν στο Δήμο Κισάμου. Σας γνωστοποιούμε ότι το τέλος αυτό βαρύνει τον πελάτη και πρέπει να αναγράφεται ξεχωριστά στις εκδιδόμενες αποδείξεις, να εισπράττεται από τον επιχειρηματία και στη συνέχεια να αποδίδεται στη ΔΟΥ ή στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου βάσει των δηλώσεων του Επιχειρηματία. 
Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισσάμου μάχεται να βρεθεί μία δίκαιη λύση για τα παρελθόντα έτη που ο Δήμος δεν είχε απαιτήσει αυτά τα ποσά και οι επιχειρηματίες δεν τα εισέπρατταν και που η επιβάρυνση αυτή ανερχόταν σε ποσοστό 2% επί των ακαθάριστων εσόδων. Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος και προς το σκοπό της διάσωσης των επιχειρήσεων από την επιβολή άδικων προστίμων καλούμε τους επιχειρηματίες να ενημερωθούν από τους λογιστές τους και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για τις διαδικασίες είσπραξης και απόδοσης του τέλους αυτού. 
Για το ΔΣ του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισσάμου
Ο Πρόεδρος
Αννουσάκης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: