Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

Έχοντας πρωταγωνιστή τον Αντώνη Βασαδάκη, που σκόραρε έπειτα από πάρα πολύ καιρό, ο Κισαμικός συνέχισε χωρίς απώλειες την πορεία του στην Α’ ΕΠΣΧ, σημειώνοντας την 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο τίτλου.
Το συγκρότημα του Βασίλη Γκούμπλια επικράτησε του Ηρακλή στα Νεροκούρου, με τον Βασαδάκη να ανοίγει το σκορ στο 29’.
Στο 71’ το αυτογκόλ του Πετράκη έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, που πέτυχαν και τρίτο γκολ ξανά με τον Βασαδάκη στο 75'.
Είναι γεγονός ότι ο Κισαμικός βρίσκει σιγά-σιγά τον καλό του ευατό, δυστυχώς όμως ο μελλοντικός πρωταθλητής δεν έχει την σωστή αντιμετώπιση από την διαιτησία που στο συγκεκριμένο παιχνίδι άφησε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, και ανέχτηκε δολοφονικά μαρκαρίσματα. Ο διαιτητής του αγώνα κ. Μιχελάκης μάλλον ήταν "κουρασμένος".
Η Θύελλα μετά από πολύ καιρό γεύτηκε την χαρά της νίκης στον όμιλο παραμονής και με 3-2 επιβλήθηκε του Αστέρα Μανολιόπουλου, παρ' όλο που έχανε με 0-1.
Για την Β' κατηγορία ο Πλάτανος δεν τα κατάφερε για τρίτη Κυριακή και ηττήθηκε από την Άμιλλα, με 4-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: