Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ.....


Τι έγινε, το παιδί (Χρυσοχοΐδης) μίλησε; Κάτι ακούστηκε, αλλά είχε αντίλαλο και δεν το καταλάβαμε!!! Είναι αλήθεια ότι είπε "αν ο ηγέτης δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα ουσιώδη, τότε πρέπει να αποχωρεί"; Καλά και για ποιον τα είπε; Δεν πιστεύω να θέλει καρέκλα και ρίχνει τις μπηχτές του στο ΓΑΠ; Πάντως αυτά που γίνονται τώρα μες στο ΠΑΣΟΚ, είναι αληθινά ..ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του και δεν πάει να βουλιάξει η χώρα!
 Αλήθεια που ήταν το παιδί όλο αυτόν τον καιρό; Δεν ήταν "μούτσος" στο ίδιο καράβι που είχε καπετάνιο τον ξεκούραστο; Πάντως ευτυχώς που υπάρχει ο Κλουζώ και μαθαίνουμε και την αλήθεια. Ο κ. Καρχιμάκης λοιπόν του απάντησε αμέσως: 
-Μιχαλάκη άσε τα κόλπα και κάνε το ΕΣΠΑ να τρέξει, πρόεδρο έχουμε!!!
Υ.Σ Κανείς νοήμων αντιπασόκος δεν θέλει άλλον πρόεδρο εκτός από τον ΓΑΠ αυτό ας το ξεκαθαρίσουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: