Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΓΠΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ανατέθηκε με ιδιωτικό συμφωνητικό και με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κισάμου σε γραφείο μελετητών η εκπόνηση μελέτης του Γενικού πολεοδομικού σχεδιασμού της πόλης της Κισάμου.....έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.....με 22μηνη προθεσμία! Η αμοιβή ορίστηκες στις 542176,62 € με ΦΠΑ
Καιρός ήταν...το επόμενο στάδιο είναι το ΣΧΟΑΠ ή κάνω λάθος και αυτό το ξεχνάμε; Πάντως ενδιαφέρον προκαλεί πότε με το καλό θα βγει μια ανακοίνωση, απο τον δήμο, για το πλήγμα που δέχτηκαν πολλοί ιδιοκτήτες οικοπέδων με τον χαρακτηρισμό Γαιών Υψηλής Παραγωγικότητας, που έγινε απ΄άκρου σ' άκρου ο κόλπος της Κισάμου! Με την αδράνεια οι περιουσίες απαξιώνονται καθημερινά και ο προγραμματισμός κάποιων -επενδυτών-ιδιοκτητών- γίνεται οδυνηρός, ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που περνάμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: