Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΓΕΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ....

 ...ως και σήμερα!!!!
Ο Κισαμίτικος Αύγουστος είναι με διαφορά το γεγονός του Νομού, αυτό εύκολο -διαπιστώνεται αρκεί να κάνετε κάθε βράδυ μια βόλτα στα 100 περίπτερα! Φυσικά τίποτα τέλειο και για τον λόγο αυτό ήδη η κοινωφελής επιχείρηση του δήμου, ρωτάει, κοιτάζει, και φυσικά ακούει, ώστε να διορθωθούν οι ατέλειες που ομολογουμένως είναι ελάχιστες. Το σπουδαιότερο γεγονός του καλοκαιριού για την Κίσαμο χρειάζεται την στήριξη όλων μας, μιας και οι "λύκοι" το γλυκοκοιτάζουν, αυτό ας μην το ξεχνάμε!! 
Το μόνο ίσως πρόβλημα αλλά και αυτό λύνεται είναι ο φωτισμός στους παράλληλους και κάθετους δρόμους που οδηγούν στην έκθεση. Η πόλη όμως είναι "σκοτεινή" από ανέκαθεν.....

1 σχόλιο:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΜΠΙΖΟΥ ΚΑΙ ΑΠ΄ΕΞΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΜΩΣ???