Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

1000 ΜΠΥΡΕΣ.......

1000 Μπύρες ήπιαν τα κοπέλια και καλά κάνανε ....το θέμα είναι που τις "έβγαλαν"  ...χωρίς χημική τουαλέτα και τα άλλα συναφή; Θάλασσα ή παραλιακός;

4 σχόλια:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!!

giannis είπε...

ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ) ... ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ !
Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ, ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

H επιτυχία του πάρτυ τεράστια λύθηκε και το ερώτημα που είχαν αρκετοί....γιατί δεν υπήρχαν τουλέτες....πάντως κάτι άλλο χρειάζεται η περιοχή κάτι πρέπει να φύγει που μοιάζει με "τουλέτα"!

giannis είπε...

Συμφωνω απολυτα ... το αιτημα εχει γινει κ ολες οι απαραιτητες ενεργειες απο τον Πολιτιστικο Συλλογο Γραμβούσας .. ελπιζουμε κ περιμενουμε !