Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ

Μετά και το σχόλιο ότι στην είσοδο του Κισαμίτικου Αύγουστου έχουν στήσει πανηγύρι οι παράνομοι μικροπωλητές λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:

 ΝΕΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
Ηρώων πολυτεχνείου 106  Α’ όροφος
                 73400 Κίσσαμος

                   ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ                             
   Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισσάμου μεταφέρει την αγανάκτηση των επιχειρήσεων - μελών του για την αύξηση της παρεμπορικής δραστηριότητας στον τόπο μας σε μια περίοδο τόσο κρίσιμη.
Παρά την επιστολή με αρ.πρωτ.03  που αποστάλθηκε στις 26/04/2011 με την οποία ο Εμπορικός Σύλλογος ζητούσε την εφαρμογή του νόμου για την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραεμπορίου δεν είχαμε κάποιο αποτέλεσμα, αντιθέτως το φαινόμενο είναι σε έξαρση. Αδράνεια ή έλλειψη συντονισμού. Ζητάμε άλλη μια φορά να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες εφαρμογής του νόμου, συντονισμό και αποτελεσματική λειτουργία όλων των ελεγκτικών μηχανισμών για τον περιορισμό κάθε προβατικής συμπεριφοράς.
 Όλοι μαζί πρέπει να αναλάβουμε, ο καθένας τις ευθύνες του, για να διασώσουμε την Αγορά της Κισάμου και το Νόμιμο Εμπόριο.     

1 σχόλιο:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!!!!