Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΜΙΑ ΑΦΕΛΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.....

Κύριε διευθυντά,

Ο τουρισμός αυτή την εποχή… διακοπίζεται! Τραβώντας την ανηφόρα. Κατά μερικές χιλιάδες. Στης Ημερης Γραμβούσας το νησί. Και τσαλαβουτώντας στα βουρκιασμένα και γεμάτα πίσσες, ρηχά νερά του Μπάλου. Αλήθεια. Μέχρι πόσες χιλιάδες, επί καθημερινής βάσεως αντέχουν τόσο ο Μπάλος όσο και η Γραμβούσα;
Με εκτίμηση
ΠΑ. ΝΙΚΟΣ.
Έλα βρε φίλε ΠΑ.ΝΙΚΟ καλά βαλτός είσαι..τώρα που άρχισε να οικονομάει και ο δήμος θα πρέπει να εφαρμόσουμε το πρωτόκολλο; 800 μόνο στον Μπάλο, 300 στην Γραμβούσα πάνε καθημερινά....καλά μόνο εσύ τους βγάζεις 2.500 τους επισκέπτες..μάλλον θέλεις καινούργια γυαλιά!
Ευτυχώς βέβαια που την ερώτηση την έκανες στον διευθυντή και όχι στον δήμαρχο ..γιατί που ξέρεις μπορεί και να σου απαντούσε!!!

1 σχόλιο:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Κάτσε, έρχονται και άλλα ντοκουμέντα ξωπίσω. Έχω πολύ υλικό.Τη Κυριακή ήμουν εκεί.