Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.....

Μιλάμε για το απόλυτο κομματικό φαγοπότι...ο Μανολιός άλλαξε τα ρούχα του αλλά τα έβαλε αλλιώς ...και να η απόδειξη στο Κουρδιστό πορτοκάλι!!!!
Από τις πρώτες τοποθετήσεις των νέων διοικητών στις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας και στα νοσοκομεία, που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ο χώρος αυτός θα αργήσει ακόμη πολύ για να απαλλαγεί από τις πελατειακές σχέσεις και τον σφιχτό εναγκαλισμό του με τους πολιτικούς.
Προσέξτε ορισμένα ονόματα διοικητών που επέλεξε ο
κ. Ανδρ. Λοβέρδος ως μάνατζερς του Εθνικού Συστήματος Υγείας που θα αναλάβουν το βαρύ φορτίο της εξυγίανσής του.
**Στην 6η Περιφέρεια (Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας) τοποθετείται ως διοικητής
ο κ. Δ. Κατσικόπουλος, πρώην Νομάρχης Αχαϊας και πρώην βουλευτής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ.
**Στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ο κ. Λεωνίδας Ανωμερίτης, υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου, πρώην διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και
αδελφός του πρώην υπουργού και προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά Γ. Ανωμερίτη.
**Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τοποθετείται, ο κ. Κ. Καραμπάτσας, υιός του πρώην βουλευτή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κ. Ι. Καραμπάτσα.
**Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου,
ο πρώην βουλευτής Λασηθίου του ΠΑΣΟΚ κ. Ν. Κοκκίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: