Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Χάος και αναρχία....αυτά επικρατούν στην πόλη μετά της 11 το πρωί!. Το πρόβλημα  γνωστό και πολυσυζητημένο, όμως κάτι δεν πάει καλά με την τόση αδράνεια και καθυστέρηση ....τι έγινε εκείνη η εξαγγελία για την άμεση λύση του συγκοινωνιακού προβλήματος μας; Ήταν πυροτέχνημα ή την ξεχάσαμε λόγω..."μπάνιων"!
Το πρόβλημα παραμένει και διογκώνεται καθημερινά, λύσεις δεν φαίνονται στον ορίζοντα. Μήπως είναι καιρός πλέον να παρθούν οι αποφάσεις και να γίνουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις; Ή μήπως περιμένουμε τον πολυπόθητο περιφερειακό για να δούμε λίγη τάξη στην αναρχία των δρόμων μας;
Κατά τ' άλλα ο δρόμος από και προς το Καστέλλι, μπορεί να είναι πεντακάθαρος αλλά μπαίνοντας στην πόλη και βλέποντας το χάλι το κυκλοφοριακό, ξεχνάς γρήγορα όλα αυτά που είδες προηγουμένως ...οπότε η μια η άλλη!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: