Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

Ποιο περίπτερο στον Κισαμίτικο Αύγουστο, έχει αναρτημένη φάτσα στην πρόσοψη του την σημαία της Κρητικής πολιτείας; 
Πάντως έχει κάνει μια μικρή παραλλαγή για να μην του λένε και πολλά!
Την Ελληνική όμως...δεν την είδα πουθενά!!

2 σχόλια:

Χρυσή Αυγή είπε...

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Οι περισσότεροι από αυτούς που «δέχονται» την σημαία αυτή είναι ημιμαθείς που προσπαθούν να τονίσουν την «Κρητικότητα» τους με λάθος τρόπο. Ελάχιστοι ευτυχώς είναι οι συνειδητοποιημένοι «αυτονομιστές» (ναι αποκτήσαμε και τέτοιους!).

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Τη Κυριακή ήμουν στα μέρη σας. Ήρθα και στον "Αγροτικό Αύγουστο". Το "καλάθι" του δεν το είδα. Είδα όμως ότι σε σχέση με αυτόν στα Χανιά, είχε περισσότερα περίπτερα και ο τόπος που είχε στηθεί ήταν ο ιδανικός. Πολύ καλλίτερος από αυτόν των Χανίων. Και ο κόσμος ήταν περισσότερος. Και του χρόνου, με περισσότερους εκθέτες και φυσικά αγροτικά προϊόντα. (Για να ζηλέψετε: Εσείς δεν είχατε λουκούμια, ενώ εμείς είχαμε!)