Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ

 Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων που διοργανώνει, θα πραγματοποιήσει ένα 15νθήμερο αφιέρωμα, από 18 έως 31 Αυγούστου, στη μεγάλη ηθοποιό Μελίνα Μερκούρη, που θα περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας, παρουσίαση οπτικού και ακουστικού υλικού.
Η ημέρα των εγκαινίων θα γίνει την Πέμπτη 18 Αυγούστου, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου και ώρα 7 μ.μ.

Άραγε θα υπάρχει και φωτογραφικό υλικό απο την επίσκεψη της μεγάλης Ελληνιδας, στην Κίσαμο στις αρχές τις δεκαετίας του 80' τότε που ήρθε να αλλάξει κάποιων τα "κομματικά" μυαλά και να μην καταστρέψουν κάμποσα τετραγωνικά μέτρα ψηφιδωτών; Που είναι άραγε αυτές οι φωτογραφίες ...που είναι άραγε καλο-κρυμμένες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: