Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ .....

και ο ΓΑΠ τρέχει για μπάνια!
Ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε και φέτος να καταστρέψει...
τα μπάνια του λαού. Μιζέρια, ανέχεια, λιτότητα… Την ίδια στιγμή, όμως, και ενώ η χώρα δυσφημίζεται παγκοσμίως από το μπάχαλο με τα ταξί, ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε να… την κοπανήσει για λίγες μέρες, οικογενειακώς, και να κάνει τα μπανάκια του στη Σέριφο. Καλά διαβάσατε. Μας αφήνει να βράζουμε στο ζουμί μας, και εκείνος την «κάνει» με ελαφρά και γρήγορα βηματάκια. Άνθρωπος είναι και αυτός, και μάλιστα λάτρης των extreme sports. Να μην ξεκουράσει το κεφάλι του από τα προβλήματα και τις κρίσιμες συναντήσεις;
Τόσες σκοτούρες… τόσα προβλήματα… Τα αφήνει πίσω του, και πάει να ξεσκάσει ο αθεόφοβος. Άφησε «κολώνα» τους Βενιζέλο, Παμπούκη και Χρυσοχοϊδη στη σύσκεψη για το μέλλον των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, και έφυγε… τρέχοντας να προλάβει το καράβι των 16.30. Δεν ήθελε να χάσει με τίποτα τη χθεσινή μέρα, όπως φαίνεται. Ο ίδιος δεν είναι που έστελνε τα ραβασάκια στους υπουργούς και τους επεσήμανε ότι τον Αύγουστο έχουν πολύ δουλειά; Εκείνος δεν τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι τον Αύγουστο σηκώνουν τα μανίκια; Εκτός και αν τα σηκώνουν για να μην βραχούν.
Βρεγμένη σανίδα του χρειάζεται!
prionokordela.gr

1 σχόλιο:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Πάει χάλασε και αυτός! Έκανε κοιλίτσα......