Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

26.000 ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ

"Στον νομό Χανίων εμφανίζονται ανάπηροι το 24% του πληθυσμού". Αυτά είπε ο κ. Λοβέρδος και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω.
Αλλά απ' ανέκαθεν ο νομός ήταν ανάπηρος, καταλαβαίνεται τι εννοώ.... φυσικά για να πάρουν τόσοι αναπηρική σύνταξη στα Χανιά μας, κάποιος θα έκανε τα στραβά μάτια...ιδιαίτερα όταν λόγου χάρη το επίδομα τυφλού....εδίνετο από την Νομαρχία......ποιος λοιπόν συμπλήρωνε το ειδικό έντυπο τυφλότητας;  Σίγουρα κάποιος οφθαλμίατρος, κάποιος  Διευθυντή Κλινικής, κάποιος Επιμελητής Α' Κρατικού Νοσοκομείου οπότε ....μάλλον δεν ψάχνουν και ψύλλους στα άχυρα!
Έμαθα δε ότι το επίδομα τυφλού έπαιρνε και επαγγελματίας οδηγός......τρομάρα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: