Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ

Μεγάλο πολιτικό θέμα άνοιξε για την κυβέρνηση η παρέμβαση του κ. Α. Λοβέρδου, με την οποία ζητεί να ξεκαθαρίσει η πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση, αλλά και ποια ομάδα θα υλοποιήσει τα μέτρα που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση.
Ξέρετε τι μου θυμίζει το τσίρκο αυτό; Ένα παλιό ανέκδοτο...
"Μια φορά ήταν ένας λεπρός κι ένας μεθύστακας στο ίδιο κελί στα κρατητήρια. Ο λεπρός συνέχεια ξυνόταν και ότι κομμάτι δέρμα έβγαζε από το πονεμένο του κορμί, το πετούσε σιγά-σιγά έξω από το παράθυρο της φυλακής.
Ο άλλος, τύφλα στο μεθύσι του λέει:
- Τι έγινε ρε φίλε; Την κοπανάμε σιγά σιγά από τη φυλακή;"
Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με τον συμπαθή υπουργό ..μετά από ένα χρόνο κατάλαβε ότι δεν τραβάει του Γιωργάκη η ιδέα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: