Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ......ΧΤΥΠΗΜΑ!

Βράζουν στο ΠΑΣΟΚ με τον Λάκη Λαζόπουλο, μετά το χουνέρι που τους έκανε με την προβολή του αποσπάσματος από την κομμένη συνέντευξη του Στρος Καν στη γαλλική τηλεόραση και δεν πρόκειται να τον αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Η απόφαση να προσπαθήσουν να τον αποδομήσουν στα μάτια της κοινής γνώμης είναι δεδομένη και έχει παρθεί εδώ και ημέρες. Έχουν βρει και που θα τον "χτυπήσουν", αφού θεωρούν ότι το αδύναμο σημείο του είναι... η στρατιωτική του θητεία. Τη "δουλειά" έχει αναλάβει έμπειρο, σε αυτές τις πράκτικες, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που την πενταετία 2004-2009 αναζητούσε -με επιτυχία- όλο το 24ωρο τα "άπλυτα" των υπουργών και των υφυπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή. 
Αυτά γράφει το μπλοκ ΤΑΧΑΛΙΑ και αναρωτιέμαι, πρόκειται για τον γνωστό μας επιθεωρητή Κλουζώ, τον ανατολικοκρητικό που πριν κάμποσα χρόνια ήταν η δουλειά του αυτή..πλάκα θα έχει;
Βέβαια και για τα χάλια της οικονομίας μας, φταίει μόνο ο Λαζόπουλος και όχι όλοι αυτοί που προσπαθούν σήμερα δήθεν να μας σώσουν. 
-Πλάκα βέβαια έχει που και ο νεανίας εκ Χανίων..όπως ο φαναρτζής των Χανίων, επιθυμεί όσο ποτέ ..την παραδειγματική τιμωρία του Λαζόπουλου.. 
Ε΄ρε ένα βουρδουλα που θέλουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: