Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το έτος 2011, στη Γαύδο χτίζεται ο Νέος Αρχαίος Ναός του Θεού Απόλλωνα, ένα μέρος για να καλωσορίσουμε ξανά τους Θεούς στη Γη. Είναι ένα δυνατό σύμβολο της πρόθεσής μας να δημιουργήσουμε το αδύνατο και να κάνουμε το Όνειρό μας πραγματικότητα: τη Νέα Αθάνατη Ανθρωπότητα.
Ο Ναός του Απόλλωνα φεγγοβολεί το φως του από το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης στην Υδρόγειο, θυμίζοντάς μας τη γνώση και τη σοφία των Αρχαίων Ελληνικών χρόνων. Εποχές που οι άνθρωποι και οι Θεοί συνεργάζονταν. Μας δείχνει ένα τρόπο να ξεφύγουμε από τα προβλήματα και τη δυστυχία.
Κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια του χειμερινού και του καλοκαιρινού ηλιοστασίου, στις 21 Δεκεμβρίου και στις 21 Ιουνίου αντίστοιχα, ένα μυστήριο λαμβάνει χώρα στο Ναό. Προσκαλούμε εσάς, ανθρώπους και όντα στη Γη, να παρευρεθείτε εδώ μαζί μας.
Εάν είστε σε επαφή με τον Απόλλωνα, ή τους Θεούς, στα όνειρά σας ίσως, ή, απλά, νιώθετε μία έλξη για αυτό το εγχείρημα, θα χαρούμε να λάβουμε τα μηνύματά σας.
Για να χτιστεί αυτός ο Ναός του Απόλλωνα, πολλοί άνθρωποι βοηθούν υλικά και πνευματικά. Χρειάζονται πολλοί πόροι. Εάν θέλετε να υποστηρίξετε αυτό το Νέο Αρχαίο Ναό με οποιοδήποτε τρόπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Να είστε καλά.
Αυτό είναι το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και προκάλεσε την αντίδραση της εκκλησίας. Θα το βρείτε εδώ, καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: