Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Στις 7 μ.μ.
Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου

Στα πλαίσια των προσπαθειών μας για την αντιμετώπιση της εσπευσμένης παράνομης άδειας λειτουργίας λατομείου γύψου στην περιοχή Όρμου Στομίου από τον Γ.Γ. Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Για την καθολική απαίτηση άμεσης υπογραφής του ΣΧΟΟΑΠ ( πρώην ) Δήμου Ινναχωρίου ως έχει.
Ανακοινώνουμε την παρακάτω εκδήλωση.

Σχετικά με τις εξαφρισμένες Δημόσιες απόψεις, περί μη σωστής πληροφόρηση του κοινού για τα θέματα αυτά. Τόσο από τον Αντιπεριφεριάρχη Χανίων άλλα και από τον ΓΓ. Περιφερειακής Ανάπτυξης, που παρ όλες τις εκκλήσεις μας για δημόσιο διάλογο μαζί τους και την πλήρη και σωστή ενημέρωση των πολιτών δεν ανταποκρίνονται. Που παρόλο την αθέτηση των επανειλημμένων δεσμεύσεων του και υποχρεώσεων τους βάση των αρχών και διατάξεων του Νομού περί Περιφερικής Αυτοδιοίκησης ( Καλλικράτη ) για την δημόσια ενημέρωση των θέσεων και των απόψεων τους σχετικά με το θέμα εξακολουθούν να κρύβονται και να κοροϊδεύουν φορείς και πολίτες.
Στα πλαίσια λοιπόν μιας πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Κισσάμου των φορέων και των θεσμικών παραγόντων στην περιοχή, σχετικά με την Ε.Π.Μ. του Λαφονισιού και το ΣΧΟΟΑΠ ( πρώην ) Δήμου Ινναχωρίου και την κατά συρροή αυτενέργεια του Γ.Γ. με τους πιο αντιδημοκρατικούς τρόπους και μεθόδους, προκειμένου να λειτουργήσουν λατομεία γύψου στην περιοχή, προχωράμε στην οργάνωση μιας ενημέρωσης και ενός ανοιχτού διαλόγου με τους φορείς τους κατοίκους και τους θεσμικούς παράγοντες το Δήμου Κισάμου.
Καλούμε όλους τους Πολίτες, τους φορείς και τους εκλεγμένους στην αυτοδιοίκηση για μια πλήρη ενημέρωση της πραγματικότητας.Παράλληλα σε αυτήν την εκδήλωση θα ανακοινωθούν τα πεπραγμένα των ενεργειών και ο παραπέρα προγραμματισμός δράσεων της επιτροπής αγώνα και των πολιτών.
Ας είμαστε όλοι εκεί.
Υ.Σ Τους δασολόγους τους καλέσατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: