Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

Η δημοτική αρχή μας μπορεί να είναι νέα σε ένα νέο δήμο αλλά δεν της λείπει η εμπειρία, κι αν δούμε διεξοδικά, όλα τα στελέχη της που την απαρτίζουν είναι πρώτης γραμμής!! Εύκολα θα διαπιστώσουμε ότι αποτελείται από πρώην δημάρχους, οι περισσότεροι γνώστες των προβλημάτων της περιοχής, δημοτικούς σύμβουλους με τεράστια πείρα και χρόνια στα αυτοδιοκητικά, αλλά και φιλόδοξους νέους που θέλουν να προσφέρουν αμισθί.
Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος που δεν ρολάρει ακόμα, ποιος είναι ο λόγος που δεν ξεκινά να κάνει αυτά που μας υποσχέθηκε;
Λογικά δεν εξηγείται αυτή η βραδυπορεία, ειδικά σε θέματα που ήταν δρομολογημένα και γνωστά τους, από την επόμενη της ανάληψης της δημαρχίας.
Άραγε τι συμβαίνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: