Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΙΤΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ

AΠΙΣΤΕΥΤΟ
Αυτός είναι ο τίτλος της παρακάτω είδησης που έκανε τον γύρο της Κρήτης.
Στον "αέρα" κυριολεκτικά βρίσκονται οι αθλητικές υποδομές στο Νομό Χανίων, αφού ακόμη και το Εθνικό Στάδιο Χανίων δεν διαθέτει την απαιτούμενη πολεοδομική άδεια.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, Ιπποκράτης Μανουδάκης:
"Το Στάδιο δεν έχει νομιμοποιηθεί με την έννοια ότι δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες πολεοδομικές άδειες. Βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την γενική γραμματεία Αθλητισμού και το αρμόδιο τεχνικό τμήμα, έτσι ώστε το Εθνικό Στάδιο και το Ναυταθλητικό Κέντρο της Νέας Χώρας ν' αποκτήσουν τις απαιτούμενες άδειες. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε."
Τελικά δεν είμαστε μόνοι μας... Μπορεί οι παλαιότεροι δήμαρχοι, με αρχή τον κ. Κατζουράκη να πετσόκοβαν το εθνικό και νυν δημοτικό στάδιο μας σε φετούλες.... αλλά μάλλον ήξεραν τι έκαναν...είχαν γνώση. Τελικά λέτε να μην έχει ούτε το δικό μας την απαιτούμενη άδεια από την πολεοδομία...ή κάνω λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: