Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ....

Υπό το βάρος των πολλών τροχαίων που σημειώνονται κατά μήκος όλου του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης - όπως το χθεσινό στον δρόμο Ηράκλειο- Μοίρες στο οποίο έχασε τη ζωή της μια νεαρή γυναίκα – ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας διαβεβαιώνει πως η σύσταση τροχαίας για τον ΒΟΑΚ ήδη δρομολογείται και εντός του μηνός Φεβρουαρίου θα αποτελεί γεγονός.
Ο κος Όθωνας  δήλωσε πως η έδρα της νέας υπηρεσίας θα είναι στο Ρέθυμνο – πιθανότατα θα στεγαστεί στο παλιό κοινοτικό κατάστημα Παγκαλοχωρίου – ενώ θα υπάρξει και δεύτερο τμήμα στην Νεάπολη , υπό τη σκέπη του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.
Όσο για την στελέχωση της νέας υπηρεσίας ο υφυπουργός δήλωσε πως θα γίνει με έκτακτες μεταθέσεις προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. και εν μέρει με της πρόσληψη νέου προσωπικού.
ΝΕΑ ΤΗΛ.
Κύριε Όθωνα τον εισαγγελέα φωνάξτε για τις ατέλειες και τις παραλήψεις, δεν φταίνε μόνο οι οδηγοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: