Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

Την απορία του εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος Σούδας Γιάννης Περάκης, αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν στην πρόσφατη συνέντευξη για τα οικονομικά του διευρυμένου Δήμου Χανίων, κάνοντας λόγο για αναξιόπιστα στοιχεία.
Μάλιστα, ο κ. Περάκης ανέφερε πως ειδικά στο Δήμο Σούδας υπάρχει εισπρακτική δυσκαμψία, με τις οφειλές να είναι άνω του 1 εκ. ευρώ.
Η πραγματική εικόνα για τα οικονομικά των Δήμων του «Καλλικράτη» θ’ αποτυπωθεί μόλις ολοκληρωθεί και εκδοθεί σχετική υπουργική απόφαση για τις ημερομηνίες που θα τελειώσει η απογραφή, αλλά και τα διαθέσιμα μέσα των συνενωμένων Δήμων, κάτι που αναμένεται μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.
Τέλος, ο κ. Περάκης, τόνισε πως στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου είναι τα περιουσιακά του στοιχεία από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ απαντώντας στα σενάρια που ακούστηκαν "περί προώθησης της υποψηφιότητας Αρχοντάκη, αμέσως μετά την επιλογή του κ. Βουλγαράκη ως υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη, ξεκαθάρισε πως δε μπορεί ν’ αποδεικνύει καθημερινά σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκει".

Απάντηση στον Γ. Περάκη έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα οικονομικά του νέου Δήμου Κωστής Πρωτοπαππαδάκης, με ανακοίνωση που απέστειλε στα ΜΜΕ,  η οποία και δημοσιοποιείται ως έχειν
"Με αφορμή το θέμα που προέκυψε μετά τη δημοσιοποίηση οικονομικών στοιχείων των συννενούμενων Δήμων, ως αρμόδιος με τα οικονομικά του Δήμου Αντιδήμαρχος έχω να δηλώσω τα εξής: Ο κυριότερος λόγος που επέβαλε τη δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων ήταν να απαντηθεί το ερώτημα που βρισκόταν στις 31.12.2010 ο νέος Δήμος Χανίων".
Αρχοντάκη στήριξες θα δεις τι θα πάθεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: