Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Γράφουν μερικά μπλοκ.....
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας το οποίο έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο 3838/2010 που προβλέπει την ιθαγενοποίηση των αλλοδαπών που διαμένουν στην Ελλάδα δημιουργείται μεγάλο θέμα.
Για το θέμα θα αποφασίσει η ολομέλεια.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μας και επειδή η σημερινή απόφαση ήταν ομόφωνη, η ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας θα αποφασίσει το ίδιο.
Το Σύνταγμα, στο άρθρο 93 παρ. 4 ορίζει: "Τα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα" και το δίκαιο μας ορίζει ότι  ο άκυρος νόμος όταν εξαφανίζεται άρεται και κάθε συνέπεια αυτού άρα ακυρώνονται οι εκλογές λόγω νοθείας".
Αν λοιπόν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός οι εκλογές θα ακυρωθούν και θα επαναληφθούν ..;
Κατά την γνώμη μου και αν κριθεί αντισυνταγματικές οι εκλογές..ποιος θέλει σήμερα να αναλάβει ..ακόμα και αυτοί που πριν λίγο ήταν σίγουροι για τα έργα και τις δυνατότητες τους την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια....άνθρωπος δεν θέλει, κάτι που είναι καταδικασμένο σε αποτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: