Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ

Πρόσκληση σε όλες τις τοπικές αρχές και τους φορείς να δραστηριοποιηθούν για να προωθηθούν πολλά θέματα των Χανίων που παραμένουν στάσιμα απηύθυνε ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης, ο οποίος στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου και με την ιδιότητα και του αντιπροέδρου του Ιδρύματος Μεσογειακών Μελετών αναφέρθηκε στην πρόσφατη διημερίδα για την ανάπτυξη της Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων. 
Έχετε υπόψιν σας πόσα είναι τα στάσιμα θέματα κύριε Βουλευτά; Σελίδες πολλές θα γεμίσουμε, θα κουραστούμε ακόμα και να τ' αριθμήσουμε. Αλλά αν θα σας ακούσουν οι τοπικές αρχές λέτε να συγκινηθούν; Βρε τι πάθαμε τελευταία με τις δεσμεύσεις και τις προωθήσεις ....λέτε να έρχονται εκλογές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: