Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!

Το νέο τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό με θύμα τον54χρονο οδηγό του υπεραστικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ έχει προκαλέσει την αγανάκτηση του ίδιου του περιφερειάρχη, ο οποίος ζητάει την άμεση κινητοποίηση των Υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των κακοτεχνιών του ΒΟΑΚ.
Στη διάρκεια συνάντησης που είχε ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης με τους προϊσταμένους των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και την εκπρόσωπο της Διαχειριστικής Αρχής το θέμα της συζήτησης ήταν αποκλειστικά η οδική ασφάλεια στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης.
Ο κ. Αρναουτάκης ζήτησε -δίνοντας έμφαση στον Βόρειο Οδικό Άξονα-να γίνει μια καταγραφή και να του δοθούν άμεσα τα στοιχεία σε σχέση με τα επικίνδυνα σημεία και τις ανάγκες που προκύπτουν από τις ελλείψεις στη σήμανσή τους και τις κακοτεχνίες στην κατασκευή των δρόμων (π.χ.διαχωριστικά στηθαία). 

Καλά λένε ότι είναι τυπικά περιφερειάρχης ο κύριος αυτός, αλλιώς δεν εξηγείται ότι μετά από ένα ακόμα τροχαίο στο Βόρειο άξονα σκοτώστρας, ζητάει καταγραφή των επικίνδυνων σημείων! Ας πάει στο υπουργείο να δει ότι ο χειρότερος δρόμος, ο πιο επικίνδυνος και αν δεν του δώσουν απάντηση ας δει τα εικονοστάσια που είναι γεμάτος ο δρόμος του! Καλά από που είναι;
Τελικά δεν έχει τέλος το κοροίδεμα ...τώρα και απο ανθρώπους που ήταν υπόδειγμα στα μάτια μας..κρίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: