Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Την Παρασκευή και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, θα γίνει το 4ο κατά σειρά δημοτικό συμβούλιο, αν σας ενδιαφέρει να τα θέματα  
1. Σύσταση προσωποπαγής θέσης Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου κατηγορίας ΠΕ Κοινωνιολόγων κατ εφαρμογή δικαστικής απόφασης.
2. Καθορισμός Αυτοτελών Οικισμών Δήμου.
3. Εγκριση 1ου Α.Π έργου "Ασφαλτοστρώσεις συνοικιακών δρόμων Δ.Δ Λουσακιών".
 4. Εξουσιοδότηση Προέδρου Δ.Σ για υπογραφή συμβολαίου σε συνέχεια της υπ.αρ.120/2010 απόφασης του Δ.Σ Δήμου Ινναχωρίου.
  5. Γνωμοδότηση Δ.Σ επι της Προμελέτης Π.Ε του έργου "Νομιμοποίησης έργων στο Λιμενίσκο Λιβαδίων (Αμυγδαλοκεφαλίου) Δήμου Ινναχωρίου και κατασκευή νέων έργων (ανάπλαση-δρόμος-πλατεία) σ αυτόν".
 6. Γνωμοδότηση Δ.Σ επι της Προμελέτης Π.Ε του έργου "Νομιμοποίηση έργων στο λιμανάκι Κάμπου του Δήμου Ινναχωρίου και κατασκευή νέων έργων (ανάπλαση-δρόμος-πλατεία) σ' αυτό".
  7. Παραλαβή Β Φάσης εργασιών του ερευνητικού προγράμματος για τη μελέτη και Αποκατάσταση κτιριακού συγκροτήματος φάρου και δημιουργία κέντρου επιστημονικής έρευνας και παρατήρησης στο Ελαφονήσι Δήμου Ινναχωρίου
.
 8. Ψήφισμα για την επικείμενη κατάργηση Ταχυδρομικού Γραφείου Βάθης.
 9. Ψήφισμα για την προτεινόμενη συγχώνευση Δημοτικών σχολείων Σφηναρίου και Καλαθενών.
10. Ενημέρωση Δημάρχου-Αντιδημάρχων-Προέδρου Δ.Σ για διάφορα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: