Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισσάμου, ως συνδιοργανωτής των δράσεων συμπερίληψης, που πραγματοποίησε η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου-Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ. υπό την αιγίδα και με την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Κισάμου και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισσάμου-Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου, την Τετάρτη 26/6/2024, και πιο συγκεκριμένα:   Εικαστική Έκθεση: Κάθε Πίνακας μία Ιστορία Ζωής (Την έκθεση επιμελήθηκε ο Θοδωρής Παρασκάκης)
 Θεατροεικαστική Παράσταση: ΜΑΖΙ (Την παράσταση επιμελήθηκε η Θεώνη Κουτσουνάκη ) Θα ήθελε να εγκάρδια να ευχαριστήσει την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου-Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ., για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της δράσης, τον Θοδωρή Παρασκάκη, για την επιμέλεια της εικαστικής έκθεσης, την Θεώνη Κουτσουνάκη, για την επιμέλεια της θεατροεικαστικής παράστασης, τους μουσικούς της παράστασης, Νίκο Μιχελιδάκη και Γιώργο Γεωργιλά, τον Τάσο Χαιρετάκη, Επισκευή Ηλεκτρονικών Ειδών για την δωρεά του επαίνου και των κορνιζών, που απονεμήθηκαν και τους γονείς που πρόσφεραν κέρασμα μαζί με τον σύλλογο στο τέλος της εκδήλωσης.
 Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Διδασκόντων και τους θεραπευτές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισσάμου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου) και ιδιαιτέρως την απερχόμενη διευθύντρια του σχολείου, κ Πανδή Βασιλική. 
Τελειώνοντας ευχαριστούμε όσους βοήθησαν για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου όπως τον Δήμο Κισσάμου και τους κ. Θεοδωρογλάκη Γιάννη – ηλεκτρολόγο και τον κ. Παταγάκη Κώστας – επισκευές ηλεκτρικών συσκευών. 
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: