Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

Το θέμα είναι πολύ ποιο σοβαρό απ' ότι φαίνεται.....και αυτό το ινάτι να μην αναλαμβάνει η τοπική κοινωνία πρωτοβουλίες για να βρει άμεσα μια λύση με βάζει σε σκέψεις ..
Ο Δήμος ελαφρώς τον συμφέρει αυτό το μπάχαλο γιατί έχει την αποκλειστικότητα της ξηράς, ο εμπορικός σύλλογος δεν το κουβεντιάζουμε δεν ξέρει ακόμα αν πρέπει να μιλήσει ή όχι, και ο συλλογος ξενοδόχων αδιαφορεί αφού για το καλό τους θέλουν προορισμούς που δεν τους ενδιαφέρει να ειναι ασφαλείς.
Η καλύτερη τουριστική περιοχή διαλύεται με απίστευτες ταχύτητες.....
Τα αποτελέσματα αυτά θα τα δούμε λίαν συντόμως.....
Που είναι άραγε ο ειδικός σύμβουλος ...έχασε την μιλιά του;
Θα τρέχουμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα αν συμβεί κάτι.....
Θεωρώ οτι πρέπει να μπει μια εξέδρα και να βάλει μπέτι ο δήμος μας μα αυτός ειναι που τα έφερε τα πράγματα σε αυτήν την κατάσταση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: