Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Καλοτάξιδο και αχρείαστο ήταν και ειναι η ευχή όλων όσων παραβρέθηκαν στον σημερνό αγιασμό του νέου ασθενοφόρου που μας έδωσε η 7η ΥΠΕ σε συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης, στο Κέντρο Υγείας μας
Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ Αφιλόχιου και παρουσία της δημοτικής αρχής του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Κισάμου, οδηγών και διασωστών, εγινε ο καθιερωμένος ο αγιασμός του νέου 4Χ4 ασθενοφόρου. Αυτήν την στιγμή το Κ.Υ έχει δυο ασθενοφόρα στην διάθεση του, όνειρο όλων μας΄, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλης της επαρχίας και των πολλών επισκεπτών της.

Στο περιθώριο του σημερινού αγιασμού, η ευχάριστη είδηση, η δωρεά του Γιώργου Μυλωνάκη, δημάρχου Κισάμου, μιας ηλεκτρονικής συσκευές φλεβικής απεικόνισης, αξίας 3000€, απαραίτητη για το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: