Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ

Από την πρώτη του μηνός επίσημα και με απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και ενεργείας και υπογραφή κ Σκυλακάκη, η μπάρα στο Λαφονήσι. Ως και σήμερα ήταν ψιλοπαράνομη.
Φυσικά όπως φαίνεται ούτε φορέας υπάρχει, αλλά την αποκλειστική ευθύνη την φέρουν οι δήμου Κανδάνου- Σελίνου και Κίσαμου, με επίβλεψη να γίνονται όλα σωστά από την μονάδα διαχείρισης του εθνικού πάρκου Σαμαριάς. Προχειροδουλειά λοιπόν που ευχή όλων να ξετελέψει κάπου αυτή η υπόθεση, αφού φαίνεται καθαρά οτι ο στόχος δεν ειναι η προστασία του Λαφονησιού αλλά πως θα πετάξουνε έξω τον ιδιοκτήτη που τους χάλασε τα σχέδια. Ήδη άκουσα οτι  απο σήμερα θα μπαίνουν τα λεωφορεια μέσα - άτυπα - απο την μπάρα για να ξεφορτώνουν και φυσικά κάτι πήρε το αυτί μου για αύξηση των ομπρελοκαθισμάτων, μιας και δεν βγαίνουν οι δήμοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια: