Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στα Φαλάσαρνα Κισάμου, όταν ένα 16χρονο αγόρι (κάνει διακοπές στην Κίσαμο) τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ενώ έκανε βουτιά στην μεγάλη παραλία των Φαλασάρνων.
Ασθενοφόρο που μετέβη στο σημείο μετέφερε τον ανήλικο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση αυχενικής μοίρας.
Εκεί οι γιατροί – λόγω της σοβαρότητας του τραύματος – έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: