Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΣΤΟ ZARPA RADIO Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΧΛΑΚΗΣ

 Για την πορεία της εστίας στην Κίσαμο μίλησε στο Zarpa Radio ο Αντιδήμαρχος Παιδείας /Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Κισάμου, Γιώργος Χαχλάκης. Τοποθετούμενος στην εκπομπή της Ευτυχίας Πενταράκη και του Γιώργου Κολομπάκη, επισήμανε οτι ο δήμος ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ υπάρχει η σύσταση για κάθε παιδί από τα 22 του σταθμού που αισθάνεται οποιαδήποτε αδιαθεσία να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, ώστε να κριθεί αν χρειάζεται τεστ covid-19.
Όσον αφορά τα ενεργά κρούσματα στο προσωπικό, είναι όλοι πολύ καλά στην υγεία τους, με την ελπίδα έτσι ανώδυνα να κυλήσει και η υπόλοιπη περίοδος.
Ο κος Χαχλάκης ξεκαθάρισε οτι η εκπαιδευτική κοινότητα στην Κίσσαμο και τα Χανιά αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και σοβαρότητα αντιμετωπίζει το ζήτημα, ενώ αναφορικά με τους «αρνητές» της ασθένειας επισήμανε οτι «πρέπει όσοι αμφιβάλλουν ή παραπληροφορούνται να καταλάβουν οτι πρέπει τουλάχιστον να κρατούν υπεύθυνη στάση και να σέβονται τον συνάνθρωπό τους. Αυτές οι φωνές έχουν ελαττωθεί επειδή πλέον στις περισσότερες περιοχές υπάρχουν κρούσματα.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: