Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΜΕ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ

Κατατέθηκε απο το ΛΤ Νομού Χανίων, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τις υφιστάμενες υποδομές του λιμανιού μας. Μια μελέτη που θα έπρεπε να είχε γίνει χρόνια, αλλά πάλι καλά που βρέθηκε ο νέος πρόεδρος του ΛΤ κ. Βιριράκης, που έριξε μια ματιά και προς την Κίσαμο. Επειδή δίχως την εγκριση της μελέτης δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε στο δεύτερο λιμάνι του νομού μας, καλό είναι να ενδιαφερθεί και ο δήμος ώστε να πιέσει την κατάσταση και να εγκριθεί τάχιστα... γιατί σε νορμάλ περιπτώσεις αυτές οι εγκρίσεις και με το ρυθμό που κινούμαστε τώρα κάνουν χρόνια.
Να μην ξεχνάμε οτι εκτός των άλλων που έχει σχεδιάσει η δημοτική αρχή και μας παρουσίασε είναι το υδατοδρόμιο, που μπορεί να γίνει μόνο στην Κίσαμο, αλλά και η μαρίνα αν βέβαια κατασταλάξουμε που και πως την θέλουμε. Έργα απαραίτητα αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε και τις λειτουργίες στο λιμάνι μας και στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: